SenSecur

Your Safety Our Mission !

Over ons

Sensecur, uw partner in beveiliging en gastheerschap !

Bij Sensecur begrijpen we dat beveiliging in de winkelbranche niet alleen draait om vakmanschap, maar ook om gastheerschap. Dankzij onze jarenlange ervaring in de winkelbranche weten we hoe belangrijk het is om een positieve sfeer te creëren waarin klanten zich welkom en veilig voelen.

Onze beveiligers zijn veelzijdig in hun karakter, houding en eigenschappen. Ze zijn niet alleen secuur en scherp in het reageren op onregelmatigheden, maar ze zijn ook uiterst klantvriendelijk en behulpzaam. Ze begrijpen dat klanttevredenheid en een prettige winkelervaring essentieel zijn.

Bij Sensecur hechten we veel waarde aan sterke communicatieve vaardigheden. Onze beveiligers zijn in staat om consumenten en werknemers te voorzien van de nodige informatie en ondersteuning. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het verstrekken van richtlijnen of het bieden van assistentie, ze zijn er om een helpende hand te bieden.

Onze beveiligers worden een verlengstuk van uw winkels. Ze zorgen voor een gastvrije sfeer waar vakmanschap en gastheerschap samenkomen. Ze werken nauw samen met uw team om een veilige en aangename omgeving te creëren waar klanten graag terugkomen.

Bij Sensecur geloven we dat beveiliging meer is dan alleen het handhaven van veiligheid. We streven naar een holistische benadering waarin we een positieve bijdrage leveren aan de algehele winkelervaring. Ons doel is om uw klanten het gevoel te geven dat ze welkom zijn en dat ze in goede handen zijn.


Bij SenSecur hechten we veel waarde aan de professionaliteit en bekwaamheid van ons personeel. We werken uitsluitend met gecertificeerde medewerkers die continu worden opgeleid om adequaat te kunnen handelen in risicovolle situaties.

Al onze medewerkers beschikken over belangrijke certificeringen, zoals het BHV- en VCA-certificaat. Deze certificeringen waarborgen dat onze medewerkers bekend zijn met bedrijfshulpverlening en veiligheidsprocedures, zodat ze in staat zijn om snel en doeltreffend te reageren in geval van nood.

Bij SenSecur hechten we ook veel waarde aan individuele begeleiding en ontwikkeling van onze beveiligers. We investeren aanzienlijke tijd en middelen om ervoor te zorgen dat elk individu zich kan ontwikkelen en groeien in hun rol. We zijn trots om erkend leerbedrijf te zijn en bieden trainingen aan die de verschillende aspecten van het beveiliging vak bestrijken.

We begrijpen dat het beveiligen van een ziekenhuis andere competenties vereist dan het beveiligen van een evenement. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers worden getraind en uitgerust met de specifieke vaardigheden en kennis die nodig zijn voor elke specifieke omgeving en situatie. Of het nu gaat om een ziekenhuis, een winkel, een object of een evenement, we zorgen ervoor dat onze beveiligers de juiste competenties hebben om effectief te kunnen handelen.

Bij SenSecur streven we naar voortdurende professionaliteit en groei. We geloven dat door het investeren in ons personeel en hun vaardigheden, we de beste beveiligingsdiensten kunnen leveren aan onze klanten. U kunt erop vertrouwen dat onze medewerkers hooggekwalificeerd zijn en beschikken over de benodigde competenties om uw specifieke beveiligingsbehoeften aan te pakken.

Neem vandaag nog contact op met SenSecur en ontdek hoe ons goed opgeleide en gecertificeerde personeel uw beveiligingsuitdagingen kan aanpakken en u gemoedsrust kan bieden.

Your Safety Our Mission !