SenSecur

Your Safety Our Mission !

Diensten

 Evenementen beveiliger

 

Sensecur begrijpt dat het handhaven van veiligheid en het omgaan met diversiteit van cruciaal belang zijn bij evenementen.

Onze ervaren beveiligers zijn goed bekend met de dynamiek van verschillende soorten evenementen en zijn in staat om zich professioneel aan te passen aan de specifieke behoeften van elk evenement.

Bij Sensecur streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen en daarom werken we nauw samen met u om een gedetailleerd plan van aanpak op te stellen.

We bieden beveiligingsdiensten voor diverse evenementen, waaronder bedrijfsfeesten, zakelijke beurzen, concerten, horecagelegenheden en meer.

Onze beveiligers beschikken niet alleen over de vereiste kwaliteiten om de veiligheid van het evenement te waarborgen, maar ze zijn ook communicatief en sociaal vaardig.

Ze fungeren als verlengstuk van de evenementenorganisator en stellen zich op als gastheren en verantwoordelijke dienstverleners.

Ze verdiepen zich in de organisatie en het evenement, zodat ze altijd beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en opmerkingen aan te nemen.

Naast veiligheid is service van groot belang voor het imago van de evenementenorganisator.

Bij Sensecur bieden onze beveiligers dus meer dan alleen beveiliging. Ze dragen bij aan de gastvrije sfeer van het evenement en nemen hun verantwoordelijkheid als gastheren serieus.

U kunt erop vertrouwen dat onze beveiligers zowel de veiligheid als de service van uw evenement naar een hoger niveau tillen.

Ziekenhuis:

Bij Sensecur begrijpen we dat ziekenhuizen en zorginstellingen unieke uitdagingen met zich meebrengen, met name in reactie op ingrijpende gebeurtenissen en ziektebeelden.

Onze beveiligingsprofessionals zijn getraind om hiermee om te gaan en anderen te helpen zich veilig en zeker te voelen, zelfs in bedreigende of afwijkende situaties.

Onze beveiligers zijn niet alleen goed opgeleid in standaard beveiligingsprocedures, maar ze begrijpen ook het belang van het tonen van een andere houding en het aanpassen van hun gedrag in een zorgomgeving.

Ze zijn empathisch en kunnen gevoelige situaties met de nodige tact en zorg benaderen. Of het nu gaat om een onrustige patiënt, een emotionele familie of andere stressvolle omstandigheden, onze beveiligers zijn in staat om kalmte en controle te bewaren, waardoor een gevoel van veiligheid wordt gewaarborgd.Daarnaast begrijpen we dat ziekenhuisterminologie niet alledaags is, maar wel essentieel voor effectieve communicatie. Onze beveiligers worden uitgerust met de nodige kennis en training om bekend te zijn met de specifieke terminologie die in een ziekenhuisomgeving wordt gebruikt.

Dit stelt hen in staat om bezoekers adequaat te woord te staan, vragen te beantwoorden en de nodige ondersteuning te bieden.

Wij geloven sterk in het belang van een goede analyse en samenwerking voorafgaand aan de dienstverlening.

Door uw specifieke behoeften en onderscheidend vermogen als ziekenhuis of zorginstelling te begrijpen, kunnen we onze beveiligingsdiensten afstemmen op uw specifieke situatie.

Samen werken we eraan om uw meerwaarde te versterken en de veiligheid en tevredenheid van uw bezoekers te waarborgen.

Bij Sensecur hebben we een passie voor veiligheid en begrijpen we de complexiteit van de zorgomgeving.

Winkelbeveiliging

In de huidige winkelomgeving is winkelen niet alleen een noodzaak, maar ook steeds meer een vrijetijdsbesteding geworden. Consumenten genieten van het rondkijken en hebben plezier tijdens het winkelen, zelfs zonder een specifiek aankoopdoel. Hierdoor is veiligheid een belangrijk aandachtspunt geworden voor winkels.

Bij Sensecur begrijpen we dat criminaliteit, zoals winkeldiefstal, leidt tot aanzienlijk verlies van inkomsten. Daarom bieden we ervaren beveiligers die discreet een oogje in het zeil houden en direct actie ondernemen bij problemen. Onze beveiligers zijn getraind om ongewenst gedrag te voorkomen en indien nodig doortastend op te treden. Enkel al het feit dat er een ervaren surveillant aanwezig is, zorgt ervoor dat zowel medewerkers als consumenten zich

volledig op hun gemak voelen.

Onze winkelsurveillance besteedt extra aandacht aan de volgende punten:

 

 1. Algemene veiligheid: Onze beveiligers zorgen voor een veilige winkelomgeving waarin iedereen zich beschermd voelt.
 2. Gastheerschap: Onze beveiligers treden op als gastheren en -vrouwen, verwelkomen klanten en bieden waar nodig assistentie en informatie.
 3. Voorkomen van vernieling: We zorgen ervoor dat vernieling en vandalisme tot een minimum worden beperkt, waardoor de winkelomgeving netjes en aantrekkelijk blijft.
 4. Voorkomen van diefstal: Onze beveiligers zijn getraind om verdachte activiteiten te herkennen en proactief op te treden om diefstal te voorkomen.
 5. Voorkomen van overlast: We streven ernaar om overlast in en rondom de winkel te verminderen, zodat klanten en medewerkers ongestoord kunnen genieten van hun winkelervaring.

Bij Sensecur geloven we dat een professionele winkelsurveillance niet alleen de veiligheid verhoogt, maar ook bijdraagt aan een positieve winkelervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw winkel kunnen beveiligen en een gastvrije omgeving kunnen creëren voor uw klanten.

  Brandwacht

  Bij Sensecur hebben we jarenlange ervaring en kunnen we u voorzien van deskundig advies van professionals die bekend zijn met wet- en regelgeving, procedures, werkinstructies, planning en voorschriften.

  Onze brandwachten zijn speciaal opgeleid voor deze opdrachten en hebben verschillende individuele trainingen gevolgd om het maximale rendement uit hun kwaliteiten te halen.

  Met behulp van deze brandwachten voorkomt u onnodige hindernissen in uw bedrijfsproces, wat uw onderneming op de lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren.

  Onze brandwachten kunnen ingezet worden op diverse locaties, waaronder:

  • Fabrieken

  • Haventerminals

  • Olieterminals
  • Scheepswerven
  • Bouwterreinen
  • Kantoren
  • Sportaccommodaties
  • Evenementaccommodaties
  • Winkelcentra
  • Ziekenhuizen
  • Theaters
  • Musea
  • Hotels
  • Overheidsgebouwen
  • Tankstations

  Bij Sensecur staan we garant voor de veiligheid van uw bedrijf en zorgen we ervoor dat u voldoet aan alle brandveiligheidsvoorschriften.

  Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en te kijken hoe wij u kunnen ondersteunen met onze professionele brandwachtdiensten.

   Receptie en Hotel

   Sensecur biedt professionele receptiediensten voor organisaties die de veiligheid en efficiëntie van hun receptie willen waarborgen.

   Onze beveiligers zijn getraind om een veilige omgeving te creëren en staan klaar om gasten te verwelkomen, algemene informatie te verstrekken, telefoongesprekken af te handelen en bezoekers en werknemers te registreren.

   Met onze receptiediensten kunt u erop vertrouwen dat uw receptie in goede handen is en dat uw organisatie professioneel en gastvrij wordt vertegenwoordigd.

   Hondengeleiders
   Bij Sensecur begrijpen we de toegevoegde waarde van goed getrainde diensthonden binnen de beveiligingsbranche. Deze honden zijn niet alleen afschrikwekkend, maar beschikken ook over unieke kwaliteiten.

   Ze hebben een scherper zicht, een beter reukvermogen en fungeren als een verlengstuk van de aanwezige beveiliger.

   Onze honden en hondengeleiders zijn getraind en gecertificeerd volgens de normen van de KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) of de Bond van de Diensthond.

   Ze zijn op elkaar ingespeeld en goed op elkaar afgestemd.

   Om ervoor te zorgen dat de hond en de geleider optimaal samenwerken, verwachten we dat ze wekelijks trainen onder begeleiding van een erkende instructeur.

   Op die manier blijven ze scherp, behouden ze hun vaardigheden en versterken ze hun teamwork.

   De aanwezigheid van een goed getrainde diensthond en ervaren hondengeleider kan een preventieve werking hebben en een extra laag van veiligheid bieden.

   Ze kunnen worden ingezet bij diverse situaties waar extra beveiliging nodig is, zoals evenementen, objectbeveiliging en surveillance.

   Bij Sensecur streven we ernaar om alleen de hoogste kwaliteit diensthonden en ervaren hondengeleiders in te zetten.

   Verkeersregelaar

   Bij SenSecur kunt u rekenen op gecertificeerde verkeersregelaars die zorgen voor een soepele doorstroming van het verkeer.

   Of het nu gaat om optochten, wegwerkzaamheden, evenementen of langdurige projecten, onze verkeersregelaars zijn getraind en ervaren in het reguleren van het verkeer.

   Onze verkeersregelaars zijn niet alleen verantwoordelijk voor het begeleiden van het verkeer, maar ook voor het waarborgen van de veiligheid.

   Ze kunnen het verkeer omleiden naar alternatieve routes in geval van nood en houden een waakzaam oog op mogelijke gevaren en het voorkomen van ongelukken.

   Daarnaast streven onze verkeersregelaars ernaar om duidelijkheid te verschaffen aan weggebruikers en zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

   Ze zijn goed getraind in het hanteren van de juiste verkeersregels en het communiceren met weggebruikers om een veilige en georganiseerde verkeersstroom te garanderen.

   Of het nu gaat om een eenmalig evenement of een langdurig project, onze verkeersregelaars staan klaar om bij te dragen aan een veilige en vlotte verkeersafwikkeling.

   Neem contact met ons op om uw specifieke verkeersbeveiligingsbehoeften te bespreken en wij zorgen voor de juiste oplossingen met onze gecertificeerde verkeersregelaars.